在阿德买公寓,哪儿的性价比最好

简单既幸福 发表于 2013-6-2 17:18
这是出生在六十年代末七十年代初的热血青年经历的事,大家都开始了各自的生活...

And that's really sad. After all these years, the party still denies any wrong doing and suppress freedom of the press, robbing Chinese people of their rights, etc. Yet, so few are willing to stand up.
 楼主| | 只看该作者
Pyree 发表于 2013-6-2 17:26
But those suburbs... Never mind.

忽然注意到你的签名,你经历过六四吗?
 楼主| | 只看该作者
蕏蕏囡 发表于 2013-6-2 17:05
买City吧,虽然贵但是比较方便,买东西之类的,而且以后也比较容易卖

谢谢,我也不想离city太远...
简单既幸福 发表于 2013-6-2 16:39
忽然注意到你的签名,你经历过六四吗?

I wasn't there in Beijing when 6.4 happened. I was like only 2. But I watched TV as it happened.
买City吧,虽然贵但是比较方便,买东西之类的,而且以后也比较容易卖
阿得莱德 发表于 2013-6-1 21:00
最新官方媒体结论,买房比租房划算的区域:
Gilles Plains (Unit)

But those suburbs... Never mind.
 楼主| | 只看该作者
言归正传,研究房子,希望大家多指点
简单既幸福 发表于 2013-6-2 17:40
谢谢,我也不想离city太远...

那就看看离CITY近然后交通方便的吧,毕竟留学过来一开始不可能买车的
 楼主| | 只看该作者
蕏蕏囡 发表于 2013-6-2 19:49
那就看看离CITY近然后交通方便的吧,毕竟留学过来一开始不可能买车的

是呢,一步步来,先安定下来
学生的话只能买新房